palvelumme

Palvelumme

Tarinavetoinen animoitu mainosvideo

Pyjama Ads -mainosvideo perustuu jouhevaan tarinankerrontaan, sulavaan animaatioon ja uniikkeihin grafiikoihin, joita maustetaan tarpeen mukaan iskevällä huumorilla, vetoavalla musiikilla ja oivaltavilla spiikeillä. Lopputuloksena on viihdyttävä ja mieleenpainuva animoitu mainosvideo, joka kiinnittää katsojan huomion ja varmistaa, että viestisi tulee ymmärretyksi.

Vahvuutemme mainosvideon teossa on tarinankerronnan ja selkeän viestinnän taitaminen. Lisäksi korkeatasoinen animaatiomme ja laadukas visuaalinen suunnittelumme erottavat meidät edukseen pienistä videotuotantofirmoista ja haastavat myös isot animaatiodesignyritykset. Olemme ketterä toimija, joka ottaa nopeasti kopin projektista kuin projektista. Asetamme aina asiakkaan toiveet ja tarpeet etusijalle mainosvideon suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ydinpalveluitamme ovat animoidut selitysvideot ja TV- ja nettimainokset sekä animaatiologot. Mainosvideon kokonaistuotannon lisäksi olemme käytettävissä mainos- ja elokuvatuotantojen eri vaiheisiin, kuten käsikirjoittamiseen, kuvakäsikirjoittamiseen, visuaaliseen suunnitteluun, animointiin ja VFX-töihin. Tutustu aiempiin töihimme portfoliossamme.

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita. Asiakkaisiimme kuuluu muun muassa teknologiayrityksiä start-upeista alan vakiintuneisiin nimiin, mainos- ja viestintätoimistoja sekä kaupunkeja ja kuntia. Lisäksi palvelemme elokuva-alan tuotantoyrityksiä ja peliyrityksiä, mukaanlukinen viihdealan jättiläisiä kuten Rovio Entertainment ja Sony Music. Toiveenamme on päästä toteuttamaan lisää projekteja vähittäiskaupan yrityksille.

Palvelumme

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä animaatiovideoihin: niistä pidetään sisäisesti kovasti, ja somessa ne ovat toimineet myös erinomaisesti.”

– Jari Ikäheimonen, CMO, Footbalance System Ltd

Palvelumme

Animoitu selitysvideo

Animaatiovideo on erinomainen tapa selittää abstrakteja ja monimutkaisia asioita yksinkertaisesti ja viihdyttävästi. Jos haluat esitellä uudenlaisen tuotteen tai palvelun kiinnostavasti ja selkeästi, 1–1,5 minuutin mittainen selitysvideo hoitaa homman.

Animoitu mainos

Animaation kautta 10–30 sekunnin mainokseen voi luoda hauskan ja yllättävän tarinan, jonka avulla mainostettu tuote tai palvelu erottuu massasta. Ainutlaatuinen, taidokas graafinen suunnittelu, sulava liike ja osuvasti ajoitettu huumori takaavat, että animoitu mainos herättää katsojan kiinnostuksen ja jää mieleen.

Animoitu logo

Haluaisitko lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion? Ota avuksi animoitu grafiikka: räätälöity 5–10 sekunnin animaatiologo herättää yrityksesi brändin eloon niin verkossa kuin mainostauluilla ja varmistaa, että yrityksesi jää mieleen.

Räätälöidyt projektit

Oliko mielessäsi jotain aivan muuta? Autamme mielellämme! Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi.

Ota yhteyttä

Asiakkaitamme