Skip to main content

palvelumme

Palvelumme

Pyjaman palvelut

Kaipaatko iskevää mainosvideota, ilmeikästä yritysesittelyä vai yksinkertaisesti lisää visuaalista sisältöä brändisi tueksi? Pyjaman palvelut tuovat animaation avuksesi.

Pyjaman palvelut perustuvat jouhevaan tarinankerrontaan, taidokkaaseen animaation ja näyttävään visuaaliseen suunnitteluun, ja hiomme projektit huippuunsa sopivalla huumorilla, tarkkaan valitulla musiikilla ja osuvilla spiikeillä. Oli toiveissasi sitten lyhyt liikkuva grafiikka tai pidempi selitysvideo, varmistamme, että viestisi kiinnittää huomion ja tulee ymmärretyksi.

Vahvuutemme animaation teossa on tarinankerronnan ja selkeän viestinnän taitaminen. Lisäksi korkeatasoinen animaatiomme ja laadukas visuaalinen suunnittelumme erottavat meidät edukseen pienistä videotuotantofirmoista ja haastavat myös isot animaatiodesignyritykset. Olemme ketterä toimija, joka ottaa nopeasti kopin projektista kuin projektista. Asetamme aina asiakkaan toiveet ja tarpeet etusijalle projektien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ydinpalveluitamme ovat animoidut yritys- ja selitysvideot, TV- ja nettimainokset sekä animoidut logot ja bannerit. Kokonaisten videotuotantojen lisäksi olemme käytettävissä mainos- ja elokuvatuotantojen eri vaiheisiin, kuten käsikirjoittamiseen, kuvakäsikirjoittamiseen, visuaaliseen suunnitteluun, animointiin ja VFX-töihin. Tutustu aiempiin töihimme portfoliossamme.

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita. Asiakkaisiimme kuuluu muun muassa teknologiayrityksiä start-upeista alan vakiintuneisiin nimiin, mainos- ja viestintätoimistoja sekä kaupunkeja ja kuntia. Lisäksi palvelemme elokuva-alan tuotantoyrityksiä ja peliyrityksiä, mukaanlukinen viihdealan jättiläisiä kuten Rovio Entertainment ja Sony Music. Toiveenamme on päästä toteuttamaan lisää projekteja vähittäiskaupan yrityksille.

Palvelumme

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä animaatiovideoihin: niistä pidetään sisäisesti kovasti, ja somessa ne ovat toimineet myös erinomaisesti.”

– Jari Ikäheimonen, CMO, Footbalance System Ltd

Palvelumme

Animoidut yritys- ja selitysvideot

Animaatiovideo on erinomainen tapa selittää monimutkaisia ja abstrakteja asioita yksinkertaisesti ja viihdyttävästi. Jos haluat avata yrityksesi toimintaa viihdyttävästi tai esitellä täysin uudenlaisen tuotteen tai palvelun selkeästi ja iskevästi, 1–1,5 minuutin mittainen animaatiovideo hoitaa homman.

Animoidut mainosvideot

Animaation avulla 10–30 sekunnin mainokseen voi luoda hauskan ja yllättävän tarinan, joka erottuu markkinoinnin massasta. Taidokas graafinen suunnittelu, sulava liike ja osuvasti ajoitettu huumori takaavat, että animoitu mainos herättää katsojien kiinnostuksen ja jättää heille positiivisen mielikuvan korkealaatuisesta tuotteesta.

Animoidut logot ja bannerit

Haluaisitko lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion? Ota avuksi animoitu grafiikka: lyhyet animoidut logot, kuvitukset ja bannerit herättävät yrityksesi brändin eloon niin verkossa kuin mainostauluilla ja varmistavat, että yrityksesi jää ostajien mieleen.

Räätälöidyt projektit

Oliko mielessäsi jotain aivan muuta? Autamme mielellämme! Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi.

Ota yhteyttä