Skip to main content

Animoidut yritysvideot ja selitysvideot

Animoidut yritysvideot ja selitysvideot

Miten kertoa yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta selkeästi ja kiinnostavasti? Animoidut yritysvideot ja selitysvideot tarjoavat tähän erinomaisen työkalun.  Yritysvideo tarjoaa mahdollisuuden esitellä yrityksen toimintaa, periaatteita ja arvoja, ja selitysvideolla voidaan pureutua yksityiskohtaisesti esimerkiksi tuotteen tai palvelun toimintaan. Animaatio on mainio työkalu yritys- tai selitysvideon muotoiluun: sen avulla arkisiinkin asioihin saadaan väriä ja persoonallisuutta, ja samalla monimutkaiset ja innovatiiviset konseptit voidaan selittää iskevästi ja ymmärrettävästi. Yritysten, tuotteiden ja palvelujen esittelyn lisäksi animaatiota voi käyttää myös muuhun yrityksen viestintään. Miltä kuulostaisi animoitu koulutusvideo tai osavuosikatsaus? 1-2 minuutin mittainen animaatiovideo tarjoaa mahdollisuuden välittää monenlaisia viestejä tiiviisti ja vangitsevasti.

Video on tehokas ja nykyajalle ominainen viestintäväline, joka menestyvien yritysten kannattaa ottaa haltuun. Pyjaman animoidut yritys- ja selitysvideot ovat tarinavetoisia ja visuaalisesti näyttäviä, ja ne toteutetaan sulavalla animaatiolla ja maustetaan sopivalla määrällä huumoria.

Tässä Carinafourille tekemässämme yritysvideossa yhdistyvät värikkäät grafiikat, huumori ja persoonallinen tyyli:

Yritysvideon avulla voit kertoa yrityksesi tarinan ja avata sen arvoja ja toimintaa. Animoidun yritysvideon mahdollisuudet ovat rajattomat: toimiston käytävillä tai kotikaupungin kaduilla kulkemisen sijaan yritysvideo voi sijoittua vaikka avaruuteen tai viidakkoon. Mielikuvituksekkaiden ja humorististen tarinoiden sijaan video voidaan toteuttaa myös arkisemmin mutta yksinkertaisesti, tyylikkäästi ja iskevästi. Joka tapauksessa videon graafinen ilme räätälöidään yksilöllisesti kullekin asiakkaalle kuvastamaan ja tukemaan yrityksen brändiä. Näyttävän yritysvideon visuaalista suunnittelua on mahdollista käyttää hyväksi myös muiden graafisten tuotteiden ja yritysilmeen suunnittelussa

CardioSignal-mobiilisovellukselle tekemämme video tarjoaa esimerkin yksinkertaisten, tyyliteltyjen grafiikoiden käytöstä:

Jos on tarvetta selittää laajoja ja monimutkaisia asiakokonaisuuksia, joiden selittäminen tekstillä olisi vaikeaselkoista ja pitkäveteistä, selitysvideo on yksi parhaista työkaluista. Animoitu selitysvideo visualisoi konseptin ja selittää sen ymmärrettävästi parissa minuutissa. Selitysvideo soveltuu esimerkiksi uusien innovaatioiden esittelyyn, tuotteen tai palvelun ominaisuuksien avaamiseen, käyttöohjeiden tai toimintatapojen kertomiseen tai opetusvideoksi. Samalla video voidaan rakentaa hienovaraisesti esittelemään yrityksen brändiä ja henkeä.

Pyjaman yritysvideot tehdään aina alusta loppuun käsityönä, ja animaatiovideon visuaalinen suunnittelu, käsikirjoitus ja animaatio toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Alla Mevean Digital Twin -ohjelmistosta tekemämme selitysvideo:

Tutustu töihimme