Skip to main content

Animoitu mainosvideo

Animoitu mainosvideo

Animoitu mainosvideo on huomiota herättävä ja persoonallinen tapa lisätä tuotteen tai palvelun näkyvyyttä.

Mitä jos toteuttaisittekin seuraavan mainosvideonne animaationa? Animoitu mainosvideo on yksilöllinen ja näyttävä ja tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia, joiden toteuttaminen perinteisellä videolla olisi hankalaa tai kohtuuttoman kallista. Animaation avulla mainokseen voi luoda mitä mielikuvituksekkaampia tarinoita, ja videon tyyli ja tarina voidaan räätälöidä tarkasti vetoamaan juuri tietynlaiseen kohdeyleisöön. Taidokas visuaalinen suunnittelu ja nokkela, viihdyttävä tarinankerronta jäävät tehokkaasti katsojien mieliin ja parantavat tuotteen ja brändin näkyvyyttä.

Tässä esimerkiksi video, jonka toteutimme viestintätoimisto Parceron kanssa K-Plussalle ja Nordealle:

Mainosvideot ovat tärkeä osa perinteistä televisiomainontaa, mutta myös ehdoton valinta nykyaikaiseen digitaaliseen markkinointiin. Oikeaan paikkaan sosiaaliseen mediaan sijoitettu korkealaatuinen animaatiovideo on loistava tapa saada huomiota ja klikkejä potentiaalisilta asiakkailta. Laadukas video viestii mutkattomasti laadukkaasta tuotteesta ja korkeatasoisesta yrityksestä, ja näyttävä graafinen ilme lisää brändin uskottavuutta ja nykyaikaisuutta. Animoitu mainosvideo on helppo tapa paitsi kerätä huomiota, myös luoda positiivisia mielikuvia.

Katso ThermaCell-hyttyskarkottimen mainos, jonka toteutimme yhteistyössä mainostoimisto Leimahduksen kanssa:

Pyjaman vahvuutena mainosvideon teossa on tarinankerronnan ja selkeän viestinnän taitaminen. Lyhyt, noin 10-20-sekuntinen mainosvideo sopii sekä verkkoon että televisioon, ja animoitu mainos erottuu aina massasta. Pyjama Ads -mainosvideo perustuu jouhevaan tarinankerrontaan, sulavaan animaatioon ja uniikkeihin grafiikoihin, joita maustetaan tarpeen mukaan iskevällä huumorilla, vetoavalla musiikilla ja oivaltavilla spiikeillä. Lopputuloksena on viihdyttävä ja mieleenpainuva mainosvideo, joka kiinnittää katsojan huomion ja varmistaa, että viestisi jää mieleen.

Tutustu töihimme